Kalknagels/ Schimmelnagels


Wat zijn kalknagels?
Onder kalknagels,ook wel schimmelnagels genoemd,wordt een schimmelinfectie van de nagel verstaan.
Schimmels zijn levende organismen,die een eigen orde vormen.Zij lijken op planten zonder bladgroenkorrels. ze zijn alleen onder de microscoop te zien en zijn waar te nemen als lange draden en bolletjes. Ze komen veel in onze leef omgeving voor,zoals huis,tuin,dieren voedsel. Belangrijk voor de groei van schimmels is de vochtigheid.
Hoe droger de omgeving is des te minder schimmels er zullen groeien.
We spreken van een infectie als de schimmel, meestal op een vochtige of beschadigde huid of nagel, uitgroeit en klachten of afwijkingen van de huid Of afwijkingen van de huid of nagel veroorzaakt. Ongeveer 10% van de Nederlandse  bevolking heeft last van schimmelinfecties aan de voeten, mannen wat vaker dan vrouwen.
Symptomen bij kalknagels 
Een schimmelinfectie van de nagel begint aan een hoekje van de nagel.
Meestal op een plek die verzwakt is door bijvoorbeeld knellende schoenen.
Dit plekje verandert langzaam de kleur en wordt wit of geel.
Het uiteinde van de nagel kan gaan loszitten en in sommige gevallen laat de nagel los.
Indien de nagel blijft zitten wordt hij uiteindelijk Geel,broos, dik en brokkelig. Een kalknagel jeukt niet en is soms pijnlijk wanneer de kalknagel is verdikt en de schoen hierdoor onvoldoende ruimte biedt.
Het product voor de cosmetische verzorging van kalknagels.
HFL Laboratories gepatenteerde solution spray is het product voor de cosmetische verzorging. Aan kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid .Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestandsdeling.
Werking:
De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron ontstaan is.
Hierdoor breekt men niet alleen de nagel maar ook in de matrix.
Dadi oil is uitstekend in combinatie te gebruiken met de HFL Solution spray!
Dadi oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel,aan nagelproducten en aan de nageltjes! Dadi’oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische polis is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mestof bestrijdingsmiddelen gebruiken.
Advocado , olijf en jojoba oliën  werken samen om te beschermen, hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke vitamine E ( niet syntestischetopcherylacetaat)toegevoegd,een krachtige anti-oxiden.
Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.
De behandeling: 
Tijdens de pedicure behandeling wordt de nagel geknipt en dun gefreesd, hierna worden er kleine gaatjes in gemaakt om de solution spray goed door te laten dringen in de nagel.
Dan is het aan u om 2x op de dag consequent de nagels van de voeten in te sprayen, de Dadi oil op te smeren om weer mooie nette gladde nagels te krijgen.
Verpakking:
Solution spray: 50 Ml 
Dadi oil: 14,3 Ml 
Wilt u weten ofdat u een schimmel nagel heeft?
Dan kunt u bij happy feet de fungi check laten doen.
Hier kunt u de informatie over lezen op de andere pagina met de uitleg over de fungi check test.

 

 


1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.